Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i San Remo

Sammenlign biludlejningsselskaber San Remo

Bedste pris på billeje i San Remo

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen San Remo, regionen Liguria, Italien. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. I byen er der biludlejningsfirmaer og virksomhederne Budget, Avis, Sixt, Hertz, Thrifty, Europcar mv. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoitaly.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i San Remo hos Autoitaly.dk!

 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i San Remo. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoitaly.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.

De bedste tips til billeje i San Remo

 1. Søg og bestil i god tid i San Remo, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom anhængertræk, selepude, babyautostol, tagbøjler, børnesæde og GPS osv.
 2. Du kan bestille og leje din bil i San Remo og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra San Remo.
 4. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoitaly.dk og finde de bedste tilbud.

Billig biludlejning i San Remo - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, San Remo i Italien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Biludlejning på San Remos jernbanestationer (San Remo Station, Stazione Bordighera og Ventimiglia jernbanestation), rejsecentre og lufthavne som Riviera Lufthavn og Cuneo International Lufthavn og havne / færgen terminaler som Portosole. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Centralt i San Remo beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Maggiore Amico Blu på Via Xx Settembre 17, Avis på Via Xx Settembre 17, Hertz Piazza Cesare Battisti 17 på Piazza Cesare Battisti 18 mv.

San Remo (Sanremo) er en by beliggende i kommunen Provincia di Imperia, Liguria regionen, Italien. Er en lokalitet beliggende i området. 4. største by i form af beboere i regionen og Italien 128. største by. Byen er ca. 15 m. over havoverfladen. Taggia, Loano, Alassio, Finale Ligure, Bordighera, Pietra Ligure, Boves, San Bartolomeo, San Lorenzo, San Giovanni Battista og Casa Serena er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Der bor ca. 47 000 (2015) indbyggere i byen. Store nabobyer er Imperia (ca 38700 indb), Ventimiglia (ca 18400 indb), Albenga (ca 17100 indb) og Taggia (ca 12800 indb). Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Italien og Provincia di Imperia. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Provincia di Imperia.

Ophold i lang tid i San Remo? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Museum og kunstgallerier beliggende i San Remo og kan være interessante er Nobelian Museum. Cà sottane er vinmarker og vinproducenter beliggende tæt ved. En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Spiaggia di Sanremo, Spiaggia delle Nazioni, Spiaggia di Bussana og Spiaggia di Ospedaletti. De er alle tæt på byen.

Passeggiata di Corso Imperatrice, La Pigna og Centro medievale della Pigna ligger tæt ved, hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi. Forhistoriske relikvier, kulturelle monumenter, gamle monumenter og gamle huse i nærheden af San Remo er placeret disse steder: Villa Matutiae og Arkæologisk sted città antica di Albintimilium. Shop og gør fund lokalt på Mercato dei Fiori, markeder, der er tæt på og værd at se. Fine kirker eller katedraler beliggende på en kort afstand er Madonna della Costa, Chiesa Ortodossa Russa og Concattedrale di San Siro. Fint kloster eller munkekloster/nonnekloster beliggende på kort afstand Monastero della Visitazione. Interessante torve eller store åbne pladser,Piazza Cristoforo Colombo, Piazza Sardi og Piazza Eroi Sanremesi, som er i nærheden.

De mest interessante haver i centrum er Giardini Regina Elena, Giardini Nobel, Giardini Vittorio Veneto og Giardini Medaglie D’oro Sanremesi. Park Carmelitane er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Casinò di Sanremo er beliggende i byen, for at spille om penge i et kasino, teste Tour of Blackjack og Roulette? Ældre og fascinerende bygninger såsom villaer, herregårde og paladser nær centrum er Villa Ormond, Villa Meridiana og Villa Nobel. Fort Santa Tecla og Forte dell’Annunziata er fascinerende gamle forter, slotte og fæstninger beliggende i byen. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Circolo Golf degli Ulivi Sanremo 2 km. Bussana Vecchia er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere.

Nærliggende destinationer, San Remo

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Albenga Riviera Lufthavn, Biludlejning Cuneo Lufthavn og Lej en bil Genova-Sestri Lufthavn. Også envejsleje (one way) og envejs hvor du afhenter bilen her og forlader der. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Genova, Billeje La Spezia, Billige lejebiler Savona, Imperia og Rapallo.

Biludlejningsselskaber i San Remo, Italien

I regionen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Payless, Green Motion, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium og Global mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Cuneo Levaldigi Turin Lufthavn og Villanova d'Albenga Clemente Panero Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil San Remo kundeanmeldelser & ratings