Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Rapallo

Sammenlign biludlejningsselskaber Rapallo

Bedste pris på billeje i Rapallo

Prissammenligning på biludlejning i byen Rapallo, regionen Liguria, Italien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Centralt beliggende er biludlejningsselskaber og virksomheder som Sixt, Europcar, Thrifty, Budget, Hertz, Avis mv. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoitaly.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.

De bedste tips til billeje i Rapallo

 1. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 2. Søg og bestil i god tid i Rapallo, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom tagbøjler, GPS, babyautostol, selepude, anhængertræk og børnesæde osv.
 3. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoitaly.dk og finde de bedste tilbud.
 4. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Rapallo.

Hvorfor skal du bestille en bil i Rapallo hos Autoitaly.dk!

 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Rapallo. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoitaly.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.

Billig biludlejning i Rapallo - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Rapallo i Italien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser.

Biludlejning på Rapallos jernbanestationer (Santa Margherita Ligure Portofino, Recco station, Stazione di Chiavari og Sestri Levante), rejsecentre og lufthavne som Genoa Cristoforo Colombo Lufthavn, Massa Cinquale Lufthavn og Riviera Lufthavn og havne / færgen terminaler som Porto Turistico Internazionale di Rapallo, Porto San Michele og Porto di Santa Margherita Ligure. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Liguria er biludlejningsselskaber og virksomheder som Europcar på Via la Marmora 33 C O Autosalone Columbia, Gm Rent på Via Della Libertà 56, Smile på Via 13 Santa Margherita Ligure.

Rapallo er beliggende i kommunen Provincia di Genova, Liguria regionen, Italien og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 6. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Italiens 279. største by. Byen er ca. 5 m. over havoverfladen. Solaro, Varazze, Lavagna, Arenzano, Recco, Cerisola, San Michele di Pagana, Sant’Anna, Pagana og Pellegrino er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. De omkringliggende større byer, rejsemål er Genova (ca 580200 indb), La Spezia (ca 88500 indb) og Savona (ca 58300 indb). Uanset om du kun besøger Rapallo i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Har omkring 27 000 (2015) indbyggere. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Rapallo. Statuer og monumenter af interessante historiske begivenheder og mennesker som Monumento marmoreo a Cristoforo Colombo. Piazza Camillo Benso Conte di Cavour og Piazza Martiri della Liberta er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Golf Rapallo 1 km. Castello Sem Benelli, Castello Brown og Castello della (Slot) Dragonara er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Rapallo. Castello di (Slot) Paraggi og Castel dei Sogni er fascinerende gamle forter, slotte og fæstninger beliggende i byen.

Nærliggende destinationer, Rapallo

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Genova-Sestri Lufthavn, Lejebiler Massa Cinquale Lufthavn, Billeje Albenga Riviera Lufthavn og Parma Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Genova, Biludlejning La Spezia, Billige lejebiler Savona, San Remo og Imperia.

Biludlejningsselskaber i Rapallo, Italien

I regionen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Genova Cristoforo Colombo Lufthavn, Massa Cinquale Lufthavn og Villanova d'Albenga Clemente Panero Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Rapallo kundeanmeldelser & ratings