Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Monopoli

Sammenlign biludlejningsselskaber Monopoli

Bedste pris på billeje i Monopoli

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Monopoli, regionen Apulien, Italien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autoitaly.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor skal du bestille en bil i Monopoli hos Autoitaly.dk!

 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Monopoli. Kundesupport, tilgængelig 24/7.

De bedste tips til billeje i Monopoli

 1. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 2. Du kan bestille og leje din bil i Monopoli og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Monopoli.
 4. Søg og bestil i god tid i Monopoli, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom børnesæde, GPS, anhængertræk, tagbøjler, selepude og babyautostol osv.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.

Billig biludlejning i Monopoli - Sammenlign priser før du bestiller!

Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Monopolis rejsecentre, togstationer (Monopoli og Stazione Polignano a Mare (RFI)) og lufthavne som Taranto-Grottaglie Lufthavn, Bari Karol Wojtyła Lufthavn og Brindisi – Salento Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Porto Monopoli. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Monopoli i Italien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Apulien, Hertz på Via S Anna 37 Bari, Autoeuropa 92 Autorizzato Opel Renault Dacia på Viale Aldo Moro 55.

Monopoli er en by i kommunen Provincia di Bari, Apulien regionen, Italien. Er en lokalitet beliggende i området. 18. største by i form af beboere i regionen og Italiens 184. største by. Byen er omkring 9 m. over havoverfladen. Nærliggende andre større byer er Bari (ca 277400 indb), Taranto (ca 181100 indb), Brindisi (ca 78500 indb) og Altamura (ca 67800 indb). En by på omkring 37 700 (2015) indbyggere. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Monopoli. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Oria, Latiano, San Giorgio Ionico, Castellana, Castellaneta, Carovigno, Capurso, Via Romualdo, Area Produttiva, Capitolo og L’Assunta. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Provincia di Bari.

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Monopoli. Herregårde og paladser værd at se i nærheden Monopolis centrum er Palmieri palads. Alle inden for gåafstand. Castello di (Slot) Conversano og Slot Charles V er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Monopoli. Bastione Santa Maria og Bastione di Babula er fascinerende gamle forter, slotte og fæstninger beliggende i byen. Stadion Comunale Vito Simone Veneziani er beliggende i byen, hvis du ønsker at se sport/kamp, fodbold eller koncert. Hvis du rejser med børn og gerne vil opleve en forlystelsespark, vandland eller temapark, findes disse muligheder, Parco Avventura IndianaPark, Acquapark Egnazia og Kartodromo 90. Zoosafari Fasanolandia er nærliggende tropikvarium, tropisk hus, zoo, akvarium, zoologisk have og terrarium.

Rocky Sanctuary of Madonna of Soccorso og Rifugi Antiaerei er monumenter og statuer af fascinerende historiske begivenheder og mennesker. Largo Palmieri, Piazza Vittorio Emanuele, Piazza San Antonio og Piazza XX Settembre er centrale torve eller store åben pladser der er værd at se, og ligger i nærheden. Park Lama Belvedere er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset. Historiske steder og arkæologiske udgravninger i nærheden er Torre Nuova og Tombe Messapiche. Forhistoriske relikvier, kulturelle monumenter, gamle monumenter og gamle huse i nærheden af Monopoli er placeret disse steder: Egnazia – Necropoli, Egnazia – Criptoportico og Egnazia. En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, A Mano er i nærheden.

Saint Maria Amalfitana, Holy Heart’s Church, Saint Angel’s Church og Katedral Maria Santissima della Madia er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel San Domenico Golf 12 km og Coccaro Golf Club 13 km.

Nærliggende destinationer, Monopoli

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Taranto-Grottaglie Lufthavn, Biludlejning Bari Palese Lufthavn, Lej en bil Brindisi-Salento Lufthavn og Lecce Galatina Lufthavn. Også envejsleje (one way) og envejs hvor du afhenter bilen her og forlader der. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Bari, Billeje Taranto, Billige lejebiler Foggia, Andria og Barletta.

Biludlejningsselskaber i Monopoli, Italien

Centralt i Monopoli beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Taranto Grottaglie Marcello Arlotta Lufthavn, Bari-Palese Karol Wojtyla Lufthavn og Brindisi Salento Papola Casale Orazio Pierozzi Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Monopoli kundeanmeldelser & ratings