Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Barletta

Sammenlign biludlejningsselskaber Barletta

Bedste pris på billeje i Barletta

Prissammenligning på biludlejning i byen Barletta, regionen Apulien, Italien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoitaly.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Barletta - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Barletta i Italien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Barlettas jernbanestationer (Fermata Barletta Centrale (FT), Stazione Barletta (RFI), Stazione Andria (FT), Stazione Trani (RFI) og Stazione Ofantino) rejsecentre og lufthavne som Bari Karol Wojtyła Lufthavn, Foggia Gino Lisa Lufthavn og Vieste helikopterlandingsplads og færge terminaler og havne (Porto Commerciale di Barletta). Centralt i Barletta beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Europcar på Via Andria 140 mv.

Barletta er en by beliggende i kommunen Provincia di Barletta – Andria – Trani, Apulien regionen, Italien. Er centralt beliggende i området. 5. største by i form af beboere i regionen og Italien 41. største by. I byen bor der ca. 93 300 (2015). Capurso, Trinitapoli, San Ferdinando di Puglia, Lavello, Melfi, Rionero in Vulture, Grumo Appula, Capirro, Montegrosso, Calendano og Località Via Terlizzi er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. De omkringliggende større byer, rejsemål er Bari (ca 277400 indb), Foggia (ca 137000 indb), Andria (ca 98300 indb) og Altamura (ca 67800 indb). Byen er omkring 15 m. over havoverfladen. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

På besøg og turist i Barletta? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Oplev en smuk botanisk have? Giardini Fratelli Cervi, Giardini Baden Powell og Giardini de Nittis ligger inden for gåafstand. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Park da Vinci, Villa Bonelli og Vecchio Park divertimenti. Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er Rester og ruin av Castello Canosa di Puglia, Rovina di Salpi og Basilica di San Leucio. Barletta – Città della Disfida og Tesoro del Duomo di Santa Maria Maggiore ligger tæt på byens centrum. En dag på Barlettas museum og kunstgallerier?

Tag et kig på statuer og monumenter af historiske personer og begivenheder som Piazza Plebiscito og Colossus of Barletta. Piazza Moro Aldo er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. I Colossi, Conte Spagnoletti Zeuli, Vinicola Rivera, Vigne di Rasciatano og Cantine Alicino Tenuta Montevitolo er nærliggende vinmarker og vinproducenter. Tæt på centrum er sportsbaner og sportsområder såsom Stadio Velodromo Lello Simeone. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Kommunale Stadion Cosimo Puttilli. Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden ligger følgende steder der kunne være interessante: Dolmen Frisari, Ipogei Lagrasta Catacombs, Dolmen (døde) Paladini og Dolmen Chianca Carrara. Arkæologisk Park i Canne della Battaglia, Arkæologiske udgravninger S. Pietro og Springvand San Ruggero er fascinerende arkæologiske udgravninger, gamle bygninger, antikke relikvier og kulturelle erindringer i nærheden af byen.

Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Spiaggia Verde og Massawa ligger i nærheden. Shopping i et indkøbscenter? Kan gøres på Centro Commerciale Mongolfiera Andria og Centro Commerciale Mongolfiera! Berømte og interessante paladser, villaer og palæer beliggende i byen er Palazzo Valenzano, Palazzo Arcivescovile, Palads Prefettura, Palazzo Covelli og Palazzo Palmieri. Kig på byens gamle magthaveres hjem? Spændende slotte som Fort og slot Monte, Castello Svevo Trani, Castello Svevo Bisceglie og Castello Svevo ligger i nærheden af Barletta. Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Basilica Katedral Santa Maria Maggiore, Kirke Monte di Pietà og Basilica S. Sepolcro.

Nærliggende destinationer, Barletta

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Bari Palese Lufthavn, Biludlejning Foggia Gino Lisa Lufthavn og Lej en bil Vieste Heliport. Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i Barletta. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Bari, Billeje Taranto, Billige lejebiler Foggia, Andria og Lecce.

Biludlejningsselskaber i Barletta, Italien

Centralt i Barletta beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Payless, Green Motion, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium og Global mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Bari-Palese Karol Wojtyla Lufthavn, Foggia Gino Lisa Lufthavn og Vieste helikopterlandingsplads. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Barletta kundeanmeldelser & ratings