Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Vasto

Sammenlign biludlejningsselskaber Vasto

Bedste pris på billeje i Vasto

Prissammenligning på biludlejning i byen Vasto, regionen Abruzzo, Italien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoitaly.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Vasto - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Vastos jernbanestationer (Vasto San Salvo, Casalbordino Pollutri og Stazione di Montenero-Petacciato) rejsecentre og lufthavne som Abruzzo Lufthavn og San Domino Island helikopterlandingsplads.

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Vasto i Italien. I Abruzzo er biludlejningsselskaber og virksomheder som Europcar på Ss16 Sud 72 Marina.

Information om byen Vasto (Istonio), beliggende i kommunen Provincia di Chieti, Abruzzo regionen, Italien. Er en lokalitet beliggende i området. 8. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 258. største by/samfund. Uanset om du kun besøger Vasto i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Beliggende omkring 144 meter over havoverfladen. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Ortona, Apricena, Silvi, Sambuceto, Pratola Peligna, Bojano, Lesina, Sant’Onofrio, Catello, Colli og Luci. Pescara (ca 116600 indb), Chieti (ca 44400 indb) og Termoli (ca 31000 indb) er større nabobyer. En by på omkring 30 400 (2015) indbyggere. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Provincia di Chieti.

Nærliggende destinationer, Vasto

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Abruzzo Pescara Lufthavn, Billige lejebiler San Domino Heliport og Søg efter billeje i Foggia Gino Lisa Lufthavn. Lej en bil i byer i regionen: Sammenligne lejebiler Pescara, Lej en bil Montesilvano Marina, Lejebiler Chieti, Avezzano og Teramo.

Biludlejningsselskaber i Vasto, Italien

I Vasto er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Abruzzo Pescara Pasquale Liberi Lufthavn og San Domino helikopterlandingsplads. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Vasto kundeanmeldelser & ratings