Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Sorico

Sammenlign biludlejningsselskaber Sorico

Bedste pris på billeje i Sorico

Prissammenligning på biludlejning i byen Sorico, regionen Lombardy, Italien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoitaly.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Sorico - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Sorico i Italien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Biludlejning på Soricos jernbanestationer (Colico, Piona og Morbegno), rejsecentre og lufthavne som Il Caravaggio International Lufthavn, Vares-Venegono Lufthavn, Milano Linate Lufthavn og Milano Malpensa Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Lombardy er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Maggiore Rent Amico Blu Piantedo på Via Nazionale 1173 Piantedo mv.

Sorico er en by i kommunen Provincia di Como, Lombardy regionen, Italien. Er en lokalitet beliggende i området. 1498. største by i form af beboere i regionen og Italiens 7747. største by. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Byen ligger omkring 201 m over havets overflade. Der bor ca. 599 (2015) indbyggere i byen. Calolziocorte, Villasanta, Albino, Merate, Alzano Lombardo, Stezzano, Dolo, Rebuschini, La Punta, Selva og Cerceno er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Como (ca 82000 indb), Lecco (ca 46600 indb) og Cantù (ca 37300 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet. Ophold i lang tid i Sorico? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Menaggio e Cadenabbia Golf Club 21 km. Berømte og interessante paladser, villaer og palæer beliggende i byen er Palazzo Malacrida. Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er Abbazia di San Pietro in Vallate.

Nærliggende destinationer, Sorico

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Bergamo-Orio al Serio Lufthavn, Billeje Vares-Venegono Lufthavn, Billige lejebiler Milano-Linate Lufthavn, Milano Malpensa Lufthavn og Brescia-Montichiari Lufthavn. Billige udlejningsbiler i Sorico. Billeje i nærliggende byer: Sammenligne lejebiler Piantedo, Lej en bil Porlezza, Lejebiler Mandello del Lario, Lecco og Sondrio. Biludlejning i Sorico er den bedste transportform til at køre korte eller lange afstande. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Milano, Søg efter billeje i Brescia, Biludlejning Monza, Bergamo og Como.

Biludlejningsselskaber i Sorico, Italien

I regionen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar og Budget. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Bergamo Milano Orio al Serio Il Caravaggio Lufthavn, Vares Venegono Lufthavn, Milano Linate Enrico Forlanini Lufthavn og Milano Malpensa Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Sorico kundeanmeldelser & ratings