Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Sciacca

Sammenlign biludlejningsselskaber Sciacca

Bedste pris på billeje i Sciacca

Prissammenligning på biludlejning i byen Sciacca, regionen Sicilien, Italien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Nærliggende er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Budget, Hertz, Sixt, Thrifty, Avis, Europcar. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoitaly.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.
 • Brug altid 5 til 10 minutter på at gennemgå bilen for at verificere eventuelle allerede eksisterende skader.
 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.

De bedste tips til billeje i Sciacca

 1. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 2. Du kan bestille og leje din bil i Sciacca og returnere den et andet sted (one-way).
 3. Det er en fordel at reservere på forhånd, du kan sammenligne med Autoitaly.dk og finde de bedste tilbud.
 4. Søg og bestil i god tid i Sciacca, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom GPS, anhængertræk, selepude, babyautostol, børnesæde og tagbøjler osv.

Hvorfor skal du bestille en bil i Sciacca hos Autoitaly.dk!

 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.
 • Alle lejetilbud sammenlignet på Autoitaly.dk inkluderer obligatoriske gebyrer i dit lejetilbud på reservationstidspunktet.
 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Sciacca. Kundesupport, tilgængelig 24/7.

Billig biludlejning i Sciacca - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Sciaccas rejsecentre, togstationer og lufthavne som Vincenzo Florio Lufthavn Trapani-Birgi og Falcone-Borsellino Lufthavn og havne / færgen terminaler som Porto Sciacca. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Sciacca i Italien. Centralt i Sciacca beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis på Piazza Don Giovanni Minzoni 8, Win Rent på Piazza Saverio Friscia 17, Europcar på Viale Della Vittoria 1 mv.

Om byen Sciacca (Sciacea), som er beliggende i delen Agrigento, regionen Sicilien, Italien. Er en lokalitet beliggende i området. 18. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Italiens 194. største by. I byen bor der ca. 36 900 (2015). Byen er omkring 60 meter over havets overflade. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Italien og Agrigento. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er San Leone Mosè, Castellammare del Golfo, Raffadali, Menfi, Corleone, Località Montagna, Località Carbone, Fornace Laterizi e Ind.Ittico-Cons., Località Montagna I og Località San Calogero. Store nabobyer er Mazara del Vallo (ca 46000 indb), Alcamo (ca 44400 indb) og Agrigento (ca 32500 indb). Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Agrigento.

Nogle forslag og tips om steder, aktiviteter, events, attraktioner, museer, oplevelser og destinationer, der kan være værd at besøge under din ferie i Sciacca. Historiske steder og arkæologiske udgravninger i nærheden er Torre del Tradimento. Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Spiaggia di Cala Regina, Spiaggia San Giorgio, Spiaggia di San Marco og Spiaggia di Contrada San Marco ligger i nærheden. Besøg fine centrale torve og store åbne pladser? Piazza Duomo, Piazza Terrazza Scandaliato og Piazza Saverio Friscia er tæt på.

Interessante katedraler eller kirker i nærheden af Kirke Olivella, St Maria del Soccorso Basilica og Kirke San Giuseppe. Museum Giocattolo, Museum Carnevale di Sciacca og Museo Francesco Scaglione ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? En dag med vinsmagning? Vinproducenter og vinmarker, Planeta Ulmo, Tenuta dei Mille, Terrelíade, Planeta Dispensa, Piana dei Cieli, Feudo Arancio og Cantine Barbera er i nærheden. Berømte og interessante paladser, villaer og palæer beliggende i byen er Native House of Francesco Crispi og Palazzo Steripinto. Nær Sciacca er værd at se slotte såsom Fort og slot Luna.

På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Verdura Resort 10 km. Fascinerende og smukke plantager, grønne områder og parker beliggende i byen er Villa Comunale og Park Terme.

Nærliggende destinationer, Sciacca

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Trapani-Birgi Lufthavn og Lejebiler Palermo Lufthavn. Billige udlejningsbiler i Sciacca. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Palermo, Biludlejning Catania, Billige lejebiler Messina, Syrakus og Marsala.

Biludlejningsselskaber i Sciacca, Italien

Centralt i Sciacca beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Trapani Birgi Vincenzo Florio Lufthavn og Palermo Punta Raisi Falcone Borsellino Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Sciacca kundeanmeldelser & ratings