Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Pantelleria

Sammenlign biludlejningsselskaber Pantelleria

Bedste pris på billeje i Pantelleria

Prissammenligning på biludlejning i byen Pantelleria, regionen Sicilien, Italien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Centralt beliggende findes biludlejningsselskaber og virksomheder som Sixt, Europcar, Budget, Avis, Hertz, Thrifty mv. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoitaly.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Pantelleria

 1. Søg og bestil i god tid i Pantelleria, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom tagbøjler, GPS, anhængertræk, børnesæde, selepude og babyautostol osv.
 2. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Pantelleria.
 3. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 4. Du kan bestille og leje din bil i Pantelleria og returnere den et andet sted (one-way).

Hvorfor skal du bestille en bil i Pantelleria hos Autoitaly.dk!

 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Pantelleria. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.

Billig biludlejning i Pantelleria - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Pantelleria, Italien. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Biludlejning på Pantellerias jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Pantelleria Lufthavn, PNL og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Porto di Pantelleria. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Sicily By Car Aeroporto på Contrada Margana Tp It 91017 Via Madonna Della Margana, Blu Car på 45 Via Punta Croce Tp 91017, Hertz på Suvaki Village Contrada Cimillia Punta Fram Isola, Car4hires Airport på Via Kuddia Bruciata er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler.

Pantelleria er en by i kommunen Trapani, Sicilien regionen, Italien. Er en lokalitet beliggende i området. 223. største by i form af beboere i regionen og Italiens 2681. største by. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Italien og Trapani. En by på omkring 3455 (2015) indbyggere. Byen ligger omkring 5 m over havets overflade. – er større nabobyer. Kamma, Santa Chiara, Località Ziton, Mordomo, Garitte Karuscia og Località Mursia er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet. Ophold i lang tid i Pantelleria? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Arkæologisk Park i dei Sesi er interessante antikke relikvier, kulturelle monumenter, fortidsminder og ældre huse nær Pantelleria. Parrocchia Santissimo Salvatore er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden. Vinmarker og vinproducenter tæt ved, Azienda Vinicola Minardi, Tenuta Borgia, Cantina Basile, Zinedi og D’Ancona.

Nærliggende destinationer, Pantelleria

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Pantelleria Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: -. Leje bil envejs og envejsleje (one way) hvor du henter her og forlader der. Lej en bil i byer i regionen: Billeje Palermo, Sammenligne lejebiler Catania, Biludlejning Messina, Syrakus og Marsala.

Biludlejningsselskaber i Pantelleria, Italien

Avis, Hertz, Europcar og Budget er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Pantelleria Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Pantelleria kundeanmeldelser & ratings