Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Isernia

Sammenlign biludlejningsselskaber Isernia

Bedste pris på billeje i Isernia

Prissammenligning på biludlejning i byen Isernia, regionen Molise, Italien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoitaly.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Isernia - Sammenlign priser før du bestiller!

Biludlejning på Isernias jernbanestationer (Isernia), rejsecentre og lufthavne som Naples International Lufthavn og Abruzzo Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Isernia, Italien. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Maggiore på C O Ittierre Pettoranello del Molise Strada Statale 17 Zona Industriale, alle med lokale kontorer på stedet og i Molise.

Isernia er beliggende i kommunen Provincia di Isernia, Molise regionen, Italien og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 3. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Italiens 506. største by. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Nærliggende andre større byer er Caserta (ca 72800 indb), Benevento (ca 48900 indb) og Marcianise (ca 40200 indb). Byen ligger omkring 423 m over havets overflade. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Casagiove, San Prisco, Sant’Agata de’Goti, Piedimonte Matese, Isola del Liri, Ramiera Vecchia, Rio, Castagna og Colle Pagano. En by på omkring 16 900 (2015) indbyggere. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Provincia di Isernia.

Nogle forslag til arrangementer, attraktioner, museer, aktiviteter, oplevelser, steder og destinationer i Isernia, der kan være værd at besøge under din ferie. En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Arte 90 di Maglione Elena, Museum Santa Maria delle Monache og Nationalt museum Paleolitico. I byen er der interessante monumenter og statuer af berømte mennesker og begivenheder som Fontana Fraterna. Piazza S. Pietro Celestino V, Piazza Repubblica og Piazza Ferdinando Veneziale er store åbne pladser og torve som er værd at se, og er centralt beliggende. Har du brug for en bil til en golfrejse? Golfbaner beliggende i nærheden af restortet, Isernia Golf Club 5 km.

Saint Maria of Monache Bell Tower, S. Maria del Castello, Madonna dei Cipressi og Pelasgiche Alls er fascinerende historiske steder og arkæologiske seværdigheder i nærheden af Isernia. Spændende arkæologiske udgravninger, kulturelle monumenter, gamle relikvier og ældre bygninger, der kan være værd at besøfe er Arkæologisk sted Monte Ferrante og Pietrabbondante. Villa Comunale og Park Rimembranze er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Saint Francesco palads og Palazzina Liberty er spændende ældre pragtfulde bygninger såsom palæer og paladser i nærheden. Venafro – La torricella, Castello D’Alessandro, Mennella – Castello, Prata Sannita – Castello og Castello di (Slot) Venafro er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Isernia. Se feriestedets hold spille? Eller se en koncert? Se fodbold? Tæt på centrum er Stadion Mario Lancellotta.

Musik, teater og shows i byen? Auditorium Unità d’Italia anbefales. Ligger inden for gåafstand. Katedral San Pietro Apostolo og Parrocchia Santa Maria Assunta er kirker eller katedraler, der er værd at se og ligger i nærheden.

Nærliggende destinationer, Isernia

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Napoli Lufthavn, Lejebiler Abruzzo Pescara Lufthavn, Billeje Foggia Gino Lisa Lufthavn og Latina Lufthavn. Biludlejning envejs og envejsleje (one way) hvor du henter her og forlader der. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Cassino, Lej en bil Campobasso, Billeje Sora, Capua og Minturno. Vi giver dig mulighed for hurtigt og nemt at sammenligne resultater fra hundredvis af biludlejningssider på én gang. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Campobasso og Biludlejning Termoli.

Biludlejningsselskaber i Isernia, Italien

I regionen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Napoli Capodichino Ugo Niutta Lufthavn og Abruzzo Pescara Pasquale Liberi Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Isernia kundeanmeldelser & ratings