Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Cefalù

Sammenlign biludlejningsselskaber Cefalù

Bedste pris på billeje i Cefalù

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Cefalù, regionen Sicilien, Italien. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Undersøg biludlejere som Europcar, Thrifty, Avis, Hertz, Budget, Sixt mv. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoitaly.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

De bedste tips til billeje i Cefalù

 1. Søg og bestil i god tid i Cefalù, hvis du ønsker at leje en ekstra stor bil og/eller ønsker at bestille ekstra muligheder såsom GPS, babyautostol, tagbøjler, børnesæde, selepude og anhængertræk osv.
 2. Medbring din egen barnestol eller selepude. Nogle flyselskaber tillader at selepudestole medbringes gratis.
 3. Brug din mobiltelefon og tag billeder af køretøjet, inden du kører fra Cefalù.
 4. Du kan bestille og leje din bil i Cefalù og returnere den et andet sted (one-way).

Hvorfor skal du bestille en bil i Cefalù hos Autoitaly.dk!

 • Gratis ændringer/aflysninger op til 24-48 timer før du afhenter din bil i Cefalù. Kundesupport, tilgængelig 24/7.
 • Biludlejningspriser med alt inklusive. Ingen skjulte gebyrer eller reservationsgebyrer.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og bilskadeforsikring og tyveriforsikring er inkluderet.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleje og alle typer biler, inklusive luksusbiler, automatiske biler, varebiludlejning og minivans.

Vigtig information & biludlejningsforsikring

 • Tjek for forsikringsoverlapninger, du er muligvis allerede dækket af din egen bil- eller husforsikring.
 • Tjek bilen omhyggeligt for buler, ridser og revner på bilen.
 • Køb ikke yderligere forsikringsdækning på stedet fra biludlejningsfirmaet. Deres forsikring er dyrere.
 • Undgå mersalget ved afhentning, det behøver du ikke, hvis du køber vores lejebilforsikring.

Billig biludlejning i Cefalù - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Cefalùs jernbanestationer (Cefalù, Stazione di Castelbuono, Lascari, Stazione di Pollina-San Mauro Castelverde, Pollina og Stazione di Campofelice) rejsecentre og lufthavne som Falcone-Borsellino Lufthavn og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Porto di Cefalù.

Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Cefalù, Italien. I Sicilien er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Carmotion på Contrada Gallizza, Budget på Via Antonio Gramsci 69, Europcar på Via Maestro Pintorno 11, Avis på Via Antonio Gramsci 69 mv.

Om byen Cefalù (Cefalu’), som er beliggende i delen Palermo, regionen Sicilien, Italien. Er en lokalitet beliggende i området. 81. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Italiens 778. største by. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Store nabobyer er Palermo (ca 648300 indb), Caltanissetta (ca 56700 indb), Bagheria (ca 53000 indb) og Enna (ca 23000 indb). I byen bor ca. 11 600 (2015). Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Leonforte, Capo d’Orlando, Ficarazzi, Belmonte Mezzagno, Nicosia, Mazzaforno, Settefrati, Gibilmanna og Sant’Ambrogio. Byen er ca. 16 m. over havoverfladen. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Palermo.

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Cefalù, som du kan besøge under dit ophold. Chiesa dell’Itria, Kirke Purgatorio og Kirke Cefalù er fine katedraler og kirker i nærheden. Castello di (Slot) Cefalù og Porta della Pescara er fascinerende historiske steder og arkæologiske seværdigheder i nærheden af Cefalù. Castello di (Slot) Roccella er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum. Besøg byens smukke og gamle slotte, fæstninger og forter, Fæstning og borg Cefalù.

En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Museo Mandralisca og Lavatorio Medievale Fiume Cefalino. Acqua Verde og Kartodromo Lascari er forlystelsesparker, vandlande eller forlystelsesparker i nærheden. Hvis du er på udkig efter oplevelser og aktiviteter for familien. Spiaggia di Cocuzzola, Spiaggia Cefalú, Salinelle og Plaja degli Uccelli er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade.

Nærliggende destinationer, Cefalù

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Palermo Lufthavn, Lejebiler Sigonella Naval Air Station og Billeje Catania-Fontanarossa Lufthavn. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Termini Imerese, Lej en bil Bagheria, Billeje Misilmeri, Villabate og Enna. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler i Cefalù. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje i Palermo, Biludlejning Catania, Billige lejebiler Messina, Syrakus og Marsala.

Biludlejningsselskaber i Cefalù, Italien

Centralt i Cefalù beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Palermo Punta Raisi Falcone Borsellino Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Cefalù kundeanmeldelser & ratings